School voor vechtkunst

Kwoon Dat Mor

Zondag 18 november hebben 23 leden van onze school deelgenomen aan het Nederlands Kampioenschap Kempo in Arnhem, georganiseerd door de Kempo Association Nederland. Voor het eerst werden het NK Fighting en NK Traditional op één dag gehouden. Wat ons betreft een groot succes! Een intensieve, leerzame en sportieve dag met veel mooie momenten. De sfeer was uitstekend en het publiek was in grote getale aanwezig om vanaf de overvolle tribune de deelnemers aan te moedigen.

Onze leerlingen hebben weer geweldige prestaties neergezet. We zijn enorm trots op onze deelnemers. Sommigen zijn inmiddels ware NK-veteranen geworden en een aantal leerlingen deden voor de eerste keer mee. Wij hebben genoten van ieders enthousiasme en inzet. Zowel technisch als emotioneel hebben we mooie ontwikkelingen en leerzame momenten gezien. Onze deelnemers hebben 26 medailles, waaronder 9 Nederlandse Kampioenstitels, in ontvangst mogen nemen. Daarnaast ook nog een groot aantal die nèt naast het podium eindigden. Wat een toppers! Voor Arjan Preuter, die al een bronzen medaille behaalde bij het onderdeel Kata ongewapend verliep het semicontact wat pijnlijk, letterlijk en figuurlijk. Door een trap van zijn tegenstander liep hij een gebroken neus op. De tegenstander werd gediskwalificeerd. Arjan kon hierdoor, tot zijn grote spijt de volgende partij voor de strijd om het zilver en goud niet vechten. Gelukkig kon hij na een bezoek aan de eerste hulp van het ziekenhuis in Arnhem, waar zijn neus werd rechtgezet, wel zijn zilveren medaille in ontvangt nemen.

Uitslagen

Goud Zilver Brons
Kata ongewapend
Willemijn Stapper Mik van den Berg Lennie Prins
Fredrieke Stapper Yara Bouwhuis Sven Maat
Thorvald oude Egbrink Arjan Preuter
Bryan te Nahuis Lars Heinekamp
Kata gewapend
Thorvald oude Egbrink (zwaard) Luuk te Plate (stok) Lennie Prins (waaier)
Bryan te Nahuis (stok)
Semi-contact Fighting
Nyne de Rouw Jim Tragter Mika Klein Selle
Willemijn Stapper Pim Teelen Lars Heinekamp
Frederiek Stapper Arjan Preuter Max Muller
Jet Teelen Samantha van der Touw
Full-contact Fighting
Bryan te Nahuis

In het bijzonder willen we onze coaches Bertie Essink, Ellen van den Berg, Raymond de Rouw, Jesse Lijnsvelt en Stijn Lijnsvelt bedanken voor hun geweldige inzet. De waarde van goede coaching is van onmisbare waarde, zowel praktisch als ondersteunend op mentaal gebied. Onze dank en waardering gaat ook uit naar de organisatie, alle vrijwilligers, de EHBO mannen (Willy Cornelissen en Harry Preuter) en de arbitrage bedanken voor hun bijdrage aan een mooi Nederlands Kampioenschap 2018. Gijs en Annet

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 Kwoon Dat Mor

+31 6 13123824
+31 573 450031
info@shaolinkempo-kwoondatmor.nl

Haarskamp 17

7261 ZA Ruurlo