School voor vechtkunst

Kwoon Dat Mor

De gemeente Berkelland zette donderdagavond 21 februari haar in de gemeente wonende kampioenen (NK, EK en WK) van 2018 in het zonnetje. Ook dit jaar was onze school weer goed vertegenwoordigd met maar liefst 14 kampioenen op nationaal en Europees niveau. Luuk en Arjan mochten hierbij als niet-inwoner toch op het podium omdat zij deel uit maakten van een team.

Hidde Jurjus (doelman van de Graafschap) , wethouder sport en cultuur Anjo Bosman en burgemeester Joost van Oostrum praatten de avond aan elkaar met interviewtjes en anekdotes. Na afloop ontvingen alle kampioenen voor hun prestatie een grote bos bloemen en een 3-in-1 powerbank.

Ook dit jaar werden weer geweldige resultaten behaald door de Berkellandse leden van Kwoon Dat Mor.
Samen behaalden zij: zeven maal goud voor Bryan te Nahuis, Amy te Nahuis, Emma Pelle, Max Muller, Nyne de Rouw, Arjan Preuter en Luuk te Plate.
Tien maal zilver voor Bryan te Nahuis, Emma Pelle, Gijs Pelle, Julia Scholten, Leonie Scholten, Mik van den Berg, Arjan Preuter en Luuk te Plate.
Negen maal brons voor Bryan te Nahuis, Amy te Nahuis, Max Muller, Samantha van der Touw, Lennie Prins, Mika Klein Selle, Max Muller, Arjan Preuter en Luuk te Plate.
Bryan, Max, Arjan en Luuk behaalden zelfs titels op het Europees kampioenschap in Düsseldorf.

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 Kwoon Dat Mor

+31 6 13123824
+31 573 450031
info@shaolinkempo-kwoondatmor.nl

Haarskamp 17

7261 ZA Ruurlo