School voor vechtkunst

Kwoon Dat Mor

Beste kempoka's,   Een kleine reminder betreffende de lessen. Morgen 19 april is de laatste les van april. Voor diegenen die alleen op de zondag trainen, als je wilt kun je morgen ook trainen.   Zondag 21 april is 1e paasdag. Een deel van onze leden is in de week daarna bij het WK Kempo in Spanje. Daarna is het meivakantie. De eerste les in mei is op vrijdag 10 mei en zondag 12 mei. Kijk op de website in de jaaragenda, daar kun je de actuele lessen terugvinden. Voor diegenen die ik niet meer zie een heel fijn Pasen en geniet van het mooie weer. Met vriendelijke groet, sifu Gijs

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2021 Kwoon Dat Mor

+31 6 13123824
+31 573 450031
info@shaolinkempo-kwoondatmor.nl

Haarskamp 17

7261 ZA Ruurlo