School voor vechtkunst

Kwoon Dat Mor

Dit weekend heeft Kwoon Dat Mor gedurende twee dagen deelgenomen aan de Europese Kampioenschappen Kenpo Karate van de IKKA in Utrecht. Met een totaal van 26 medailles (11 goud; 8 zilver; 7 brons) kunnen we dit toernooi een mooie ervaring en een groot succes noemen. We zijn dan ook heel erg trots op de inzet en prestaties van ons team! Ook van diegenen die helaas buiten de prijzen vielen hebben we enorm genoten. Voor velen was het ook zonder prijs een dag vol persoonlijke overwinningen. Een mooie ervaring op een toernooi zoals deze kan alleen maar bijdragen aan de toekomst.

Vrijdag vonden de kata-onderdelen voor de bruine en zwarte banders plaats. Hier waren Luuk, Arjan en Sensei Elly succesvol. Luuk prolongeerde hier zijn Europese titel in de categorie kata gewapend. Een dag later deed Thorvald dit ook op het onderdeel creative kata. Elly mocht door haar succes op vrijdag als zwarte bander de volgende dag deelnemen aan de Grand Championship. Een klasse waarin de beste deelnemers uit verschillende poules tegen elkaar werden gezet. Ondanks dat Elly niet gewonnen heeft, heeft ze een hele mooie kata gedraaid. Als school vonden wij het ook heel erg leuk om te zien dat veel mensen tot het einde de dag hebben gewacht om Elly te steunen! Top!

We willen al onze coaches bedanken voor hun enorme bijdrage! Daarnaast ook de organisatie van de IKKA voor de organisatie van het toernooi en onze deelname daarin. Ten slotte willen we ouders en vrienden bedanken voor hun onmisbare support.

Hieronder vind je een overzicht van alle prijzen behaald door leden van Kwoon Dat Mor:

Goud (creative kata):
Lennie Prins
Jim Tragter
Stan Quist
Milou Klokman
Frederieke Stapper
Thorvald Oude Egbrink (prolongatie)

Zilver (creative kata):
Luuk te Plate
Elly Steenbergen
Julia Scholte
Mik van den Berg
Willemijn Stapper

Brons (creative kata):
Arjan Preuter
Lars Heinekamp
Max Muller

Goud (kata gewapend):
Luuk te Plate (prolongatie)
Lennie Prins
Jim Tragter
Willemijn Stapper

Zilver (kata gewapend):
Frederieke Stapper
Max Muller

Brons (kata gewapend):
Thorvald Oude Egbrink

Goud (semi contact fighting):
Willemijn Stapper

Zilver (semi-contact fighting):
Frederieke Stapper

Brons (semi-contact fighting):
Stan Quist
Lars Heinekamp
Thorvald Oude Egbrink
Afbeelding kan het volgende bevatten: 16 mensen, lachende mensen, staande mensen

De eerste dag al volop medailles!
Jim gaat hier de stokkata doen.
Coach Bertie geeft nog wat aanwijzingen
Alles coaches bij elkaar!
kampioen!
fighting
Max doet zijn stokkata
Max doet zijn stokkata

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2021 Kwoon Dat Mor

+31 6 13123824
+31 573 450031
info@shaolinkempo-kwoondatmor.nl

Haarskamp 17

7261 ZA Ruurlo