School voor vechtkunst

Kwoon Dat Mor

Inschrijving NK Kempo

Beste kempoka's   Het EK Kenpo Karate is net achter de rug en we gaan ons alweer richten op het NK Kempo dat op 24 november in Ede plaats zal vinden. Informatie van de KAN hierover zie bijlage.   Wil je deelnemen aan het NK dan verzoeken wij jou om het inschrijfformulier (als bijlage meegestuurd) in te vullen en ondertekend aan ons terug te sturen. Geef aan met welke categorieën je wilt deelnemen en zorg dat het formulier compleet wordt ingevuld. Als je alleen Kata doet mag je de gegevens: Gewicht en Lengte leeg laten. Wil je ook met Kata synchroon mee doen, geef dat dan aan, dan gaan wij kijken of er teams kunnen worden samengesteld. We willen dit jaar echt proberen een paar team mee te laten doen op deze onderdelen! Als je twijfelt of je mee zou kunnen doen aan een van de categorieën, neem dan even contact op met ons.   Het inschrijfformulier willen we uiterlijk a.s. zaterdag 2 november ontvangen, (gescand via email of handmatig).   Als je jezelf opgeeft voor deelname, dan verplicht je jezelf ook om op de wedstrijdtrainingen aanwezig te zijn. Er zijn nog 3 wedstrijdtrainingen, 3, 10 en 17 november (11.30 uur tot 13.00 uur in Lochem). Deelname aan de wedstrijdtraining is geen vervanging van je reguliere training, maar is een extra training.   We hopen dat we weer met een groot wedstrijdteam gaan deelnemen.   Met vriendelijke groet, Gijs en Annet

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2021 Kwoon Dat Mor

+31 6 13123824
+31 573 450031
info@shaolinkempo-kwoondatmor.nl

Haarskamp 17

7261 ZA Ruurlo