School voor vechtkunst

Kwoon Dat Mor

Instructiefilmpjes

Beste kempoka's,   Goed nieuws, de regering heeft een aantal maatregelen versoepeld. Een daarvan betreft ook de sport. Er mag vanaf 28 april weer buiten gesport worden t/m 18 jaar. Kinderen t/m 12 jaar hoeven geen 1,5m afstand te houden, mogen dus ook contact met elkaar hebben. Jeugd van 13 t/m 18 jaar moet wel de 1,5m afstand houden en mogen geen contact met elkaar hebben. De sportfaciliteiten blijven nog dicht, we kunnen dus niet gebruik maken van de zaal. We gaan kijken of we een geschikte locatie kunnen vinden buiten om weer les te gaan geven. Als iemand een goede locatie weet, laat het mij dan weten. Mag ook privéterrein zijn, als je een groot grasveld hebt of een grote schuur. Een locatie in Borculo en/of een locatie in Lochem. Er zijn wel een aantal aandachtspunten, ik weet niet hoe ouders staan ten opzichte van de versoepelde regels. Als iemand bezwaar heeft tegen het weer gaan trainen laat het mij dan weten. We gaan dan ook in de meivakantie trainen, kunnen we weer een paar trainingen inhalen. Als er meer duidelijkheid over de locatie en data is komt er een uitnodigingsmail. Vandaag stuur ik jullie een wetransfer-link (ZIE JE MAIL!!) met daarin ongeveer 1,5GB aan video-materiaal en pdf's als bijlagen. Het duurde iets langer, moest wat ervaring opdoen met Premiere om de videos te editen. Ter verduidelijking de Shiho-renraku-waza wordt getraind vanaf gele band. De meegestuurde pdf's zijn al wat ouder materiaal, maar nog steeds valide. Een aandachtspunt bij de standenkata bij foto 13 en 14 moet het linkerbeen voorlangs en niet achterlangs. De video's zijn echt achtertuin-werk, niet professioneel gefilmd e.d. Bij een film in het laatste gedeelte zie je mijn hoofd maar half, maar het gaat om hetgeen wat ik zeg en wat ik laat zien in de video's.. De downloadlink voor Wetransfer wordt vandaag verstuurd. De link is slechts 7 dagen geldig, dus wacht niet te lang met downloaden!   Trainingschema volgt nog, maar jullie kunnen op basis van de videos al aan de gang. Het materiaal wat is verstuurd moet wel binnen de school blijven, dus ga er netjes mee om.   Daarnaast ben ik bezig om Microsoft Teams in te richten, een Kwoon Dat Mor-site, om eventueel ook online e.e.a op te kunnen zetten. Microsoft Teams is gratis te downloaden zowel op de pc als op de mobiel. Hiermee kunnen we makkelijker informatie uitwisselen en dus ook online lessen volgen. Ook kan ik daar video- en pdfs plaatsen met lesmateriaal. Als de eerste test lukt krijgen jullie een uitnodiging om lid te worden van de Kwoon Dat Mor-teamsite. De gratis versie mag maximaal 300 leden hebben, dus dat lijkt mij wel voldoende voor nu. 🙂 Blijf gezond, pas goed op elkaar en train ze (ik ben benieuwd naar jullie trainingvideo's). Tot heel gauw. Met vriendelijke groet, Sifu Gijs en Annet

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Kwoon Dat Mor

+31 6 13123824
+31 573 450031
info@shaolinkempo-kwoondatmor.nl

Haarskamp 17

7261 ZA Ruurlo