School voor vechtkunst

Kwoon Dat Mor

Na weken vol spanning en verplicht thuis zitten, was het afgelopen 10 mei eindelijk zover, de eerste kempotraining in aangepaste vorm op het terras van de Beemd in Lochem. Alle leerlingen tot en met 18 jaar konden weer aan de bak. Ook in Borculo zijn we vrijdag de 15e gestart met buiten trainen. Dit op het sportveld van Olympia'22. Nu mochten ook de 18-plussers de spieren weer laten bewegen.

Alle trainingen waren contactloos en natuurlijk volgens de richtlijnen van het RIVM. Fijn om weer samen bezig te zijn met Kempo! Dank aan de Beemd en Olympia'22 voor het openstellen van de accommodatie.

 

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Kwoon Dat Mor

+31 6 13123824
+31 573 450031
info@shaolinkempo-kwoondatmor.nl

Haarskamp 17

7261 ZA Ruurlo