School voor vechtkunst

Kwoon Dat Mor

Nieuwe sensei

We hebben bijzonder nieuws.

Afgelopen 10 februari is Bertie Essink bevorderd tot zwarte band in onze school. Bertie is voor vele oud gedienden een bekende. De nieuwe jeugdleden kennen hem vooral van de wedstrijdtrainingen en als hoofdcoach bij de wedstrijden.

Bertie zou in 2014 zwarte band examen doen bij de S.K.B. Echter, door een zware knieblessure spatte deze droom in duizend stukjes uiteen. De afgelopen jaren heeft dat ons nooit losgelaten. Bertie zat zo dichtbij! Als hij met Jesse en Tom had meegedaan in december 2013, was hij zeer zeker ook geslaagd.

Voor de school is Bertie altijd een belangrijk persoon geweest. Op vele manieren heeft hij een bijdrage geleverd aan de groei van de school.  Denk hierbij aan het assisteren van de les, coachen van deelnemers bij de wedstrijden, mede-organisatie van NK's en activiteiten. Mede dankzij hem is de school geworden tot wat het nu is. Alles meewegend hebben wij als school de beslissing genomen om Bertie de zwarte band toe te kennen.

Deze beslissing wordt door alle zwarte banders van de school (Jesse Lijnsvelt, Tom Steenbergen, Elly Steenbergen, Etienne Mulder en Stijn Lijnsvelt) ondersteunt. Zij hebben ook mede het diploma ondertekend.

Zoals Jesse het mooi verwoordde: "Toen ik met kempo begon, was Bertie voor mij al een zwarte bander."

Bij het officiële moment van overhandigen van het diploma en het omdoen van de zwarte band was Bertie compleet verrast. Hij was sprakeloos (en dat wil wat zeggen). Zijn grote droom is uitgekomen en dat was iets wat hij nooit meer had verwacht.
Wij wensen Bertie hierbij veel succes als sensei!

De ceremonie op 17 februari nog even over gedaan, maar nu in kempo-gi

Een complete verrassing op 10 februari. Bertie krijgt een eervolle zwarte band toegekend.

           

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 Kwoon Dat Mor

+31 6 13123824
+31 573 450031
info@shaolinkempo-kwoondatmor.nl

Haarskamp 17

7261 ZA Ruurlo