School voor vechtkunst

Kwoon Dat Mor

De laatste les van het seizoen! Het jaar is omgevlogen. Een jaar met vele hoogtepunten met o.a.; het NK in Arnhem en het WK in Spanje met verschillende podiumplekken, Luuk die uitgeroepen werd tot sportman van het jaar, Bryan die we aan ons lijstje sensei's kunnen toevoegen. Onze kempoka's hebben zich geweldig ontwikkeld afgelopen jaar wat resulteerde in een slaging van 100% voor iedereen bij het bandexamen.

Vanmorgen hebben we de groepen bij elkaar gevoegd en konden de kempoka's van alle niveaus met elkaar trainen. Ook werden de ouders en de broertjes en zusjes bij de training betrokken. Zie het filmpje.

Volgende week nog onze jaarlijkse BBQ (wie zich nog niet heeft opgegeven, doe dit dan alsnog zsm!) en dan gaan we genieten van een lange zomervakantie.

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2021 Kwoon Dat Mor

+31 6 13123824
+31 573 450031
info@shaolinkempo-kwoondatmor.nl

Haarskamp 17

7261 ZA Ruurlo