School voor vechtkunst

Kwoon Dat Mor

Beste kempoka's, A.s. zondag (1 september) is er helaas geen extra training. Ik heb op mijn werk Gold-tickets voor de F1 gewonnen voor a.s. zondag. Ik heb geen vervanging kunnen regelen en dat betekent dat de les dan niet kan doorgaan. Het is een bijzondere situatie, maar de kaarten zijn bijna duizend euro waard en die kan ik niet laten gaan. De eerste reguliere les is aanstaande vrijdag 6 september en zondag 8 september. Voor de leden die in een andere groep komen volgt begin volgende week een informatiemail. Met vriendelijke groet, Gijs & Annet

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2021 Kwoon Dat Mor

+31 6 13123824
+31 573 450031
info@shaolinkempo-kwoondatmor.nl

Haarskamp 17

7261 ZA Ruurlo